Solinco Tour Bite

 

Solinco Tour Bite

Solinco Tour Bite

Солинко ТОУР БАЈТ е новоразвиена Кополиестер жица со Четвороаголен профил со високи перформанси дизајнирана да генерира екстремна снага и спин.

Солинко со години развиваше нова композитна формула користејќи висококвалитетна смола во комбинација на одредени адитиви се додека не се произведе жица со единствена чувство и натпреварувачки каратеристики.Денеска ТОУР БАЈТ е најпопуларна жица на американскиот пазар

 

Со ТОУР *БАЈТ играат Ana Ivanović, Igor Andreev, Andrey Golubev, Donald Young, Dustin Brown и многу други.

 

Дебелина: 1.25mm.
Конструкција: Co-poliester со Четвороаголен профил.
Boja: Сребрена