Signum Pro Plasma

Signum Pro Poly Plasma

Signum Pro Poly Plasma

Signum Pro Poly Plasma за разлика од другите полиестерски жици држи тензија долго време.Оваа жица е удобна за игра ,дава одлична контрола и спин и долго трае.За играчи кои имаат агресивна игра оваа жица е одличен избор.

Signum Pro препорачува оваа жица да се шпанува со 10% ниска тензија во однос на останатите полиестер или најлон жици бидејќи има добра тензија. Со оваа жица играат Michael Berrer и Misha Zverev.

Дебелина: 1.23mm/1.28mm
Конструкција: Co-poliester
Боја: Портокалова