Luxilon Alu Power Spin

 

 Luxilon Alu Power Spin

Luxilon Big Banger Alu Power Spin

 

 

Luxilon ALU Power Spin ги дава сите бенефиции од  Big Banger ALU Power во смисла на снага и контрола.

 

 

 

Поради петоаголниот профил оваа жица има предности како и екстремен спин и снага .

 

 

 

Дебелина: 1.27mm.
Конструкција: Co-polimer (etra i ketona)+fluokarbonske smolа+алуминиумски влакна, Петоаголен облик.
Boja: Srebrna.