Luxilon ALU POWER ROUGH


 

 Luxilon Alu Power Rough

Luxilon Big Banger Alu Power Rough

 

 

 

 

 

  Специјален состав на ,полимер , етер и кетон како и алуминиумски влакна ја прави Luxilon Big Banger Alu Power Rough жицата да дава снага и контрола. Груба површина за екстремен спин

 

 

 

Luxilon Alu Power Rough ја користат многу професионалци  ATP и WTA меѓу кои се  Roger Federer, Andy Murray, Novak Đoković i Jelena Janković.

 

 

 

 

Дебелина: 1.25mm.
Конструкција: Co-polimer (etra i ketona) + fluokarbonske smole + aluminijumska vlakna, округлен облик
Боја: Сребрена.