Pros Pro Cyber Power

Pros Pro Cyber Power

Pros Pro Cyber Power

 

Pro’s Pro Cyber Power

 

Pro’s Pro Cyber Power жица која се произведува во Јапан со посебно развиена технологија со квалитет наменет за професионалци. Дава совршена комбинација со следните каратеристики: екстремна издржливост ,тензија ,игривост,спин потенцијал и нема движење на жиците при силен удар.

 

 

 

Дебелина: 1.25mm / 1.30mm
Конструкција: Co-poliester, округла
Боја: Црна, Бела, Црвена