Luxilon Adrenaline

 Luxilon Adrenaline

Luxilon Adrenaline

 

 

 

Luxilon Adrenaline дава чувство на добра контрола. Играчи кои имаат јак удар и бараат контрола ќе добијат перфоманси со овој модел.

 

 

 

Luxilonova Adrenalin серија на жици се произведува по Liquid Crystalline Polimer (LCP) технологија.

 

 

Дебелина: 1.25mm.
Конструкција: Liquid Crystalline Polimer (LCP) технологија, округли облик.
Боја: Сива