MSV FOCUS-HEX

MSV FOCUS-HEX

MSV FOCUS-HEX

MSV FOCUS-HEX од нова генерација на база на полиестер со шестоаголен профил. Оваа жица држи тензија и долго држи тензија , најголема предност е „СПИН ПОТЕНЦИЈАЛ“. Германските лабораториски тестови имаат покажано дека е супериорна  другите брендови на жици што и дава голем потенцијал на спин и снага.

FOCUS-HEX жица е одлична за играчи кои имаат агресивен спин и бараат долготрајност и контрола.

Дебелина: 1.23mm / 1.27mm.
Конструкција: Monofilament Co-poliester шестоаголен облик.
Боја: Црна.